INFOBIRO: Publikacije
"NA BLEIBURGU IH JE SVE TREBALO POBITI"

DNEVNI LIST,

"Na Bleiburgu ih je sve trebalo pobiti. Nikakve empatije nema prema bilo kome. I one koji su hodali godinama, trebalo je pronaći i pobiti", rekao je Dodik za beogradsku 'Politiku'. Politička analitičarka Ivana Marić smatra da je Dodik ovakvim izjavama primoran tražiti nove načine kako šokantnim izjavama održati birače, čiju podršku svakim danom sve više gubi.

"NA BLEIBURGU IH JE SVE TREBALO POBITI"

Autori: V.S.HERCEG

Iako je javnost netom pomislila da su se polemike oko održavanja mise za bleiburške žrtve u sarajevskoj katedrali smirile, beogradska 'Politika' objavilaje izjavu srpskog elana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i ujedno predsjednika SN-SD-a Milorada Dodika daje "sve u Bleiburgu trebalo pobiti". Nema službene reakcije na Dodika iz HNS-a “Evo mog stava o tome, u Bleiburgu ihje sve trebalo pobiti. Nikakve empatije nema prema bilo kome. I one koji su hodali godinama, trebalo je pronaći i pobiti. Ni .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.