INFOBIRO: Publikacije
Učiniti sve da Vijeće naroda RS-a, izmišljotina Wolfganga Petritscha, bude ukinuto

DNEVNI LIST,

Ustavni sud BiH je mjesto kriminalizacije odnosa u BiH, majorizacije dva naroda u BiH i afirmacije jednog naroda i jedne političke iluzije koja pokušava nametnuti BiH unitarno državo uređenje. Ustavni sud BiH je kriminalna, mafijaška organizacija i da takvog ustavnog suda nema nigdje u svijetu, tvrdi Dodik.

Učiniti sve da Vijeće naroda RS-a, izmišljotina Wolfganga Petritscha, bude ukinuto

Autori: AUTOR NIJE NAVEDEN

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Vijeće naroda Republike Srpske nije trebalo ni postojati te da bi trebalo učiniti sve da ono bude ukinuto. U osvrtu na činjenicu da Zajednička komisija Narodne skupštine RS-a i Vijeća naroda RS-a za usuglašavanje zakona, propisa i akata u ponedjeljak nije postigla dogovor ni o jednom pitanju, Dodik je istakao da je Vijeće naroda izmišljeno da bi bilo kočnica RS-u. Prema njegovim riječima, Vijeće naroda je izmišljotina visokog predstavnik .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.