INFOBIRO: Publikacije
 RADONČIĆ SE SVEO NA POLITIČKOG PROMATRAČA, NOVA PARANOJA OD UBODA SDA!

DNEVNI LIST,

Čelnik SBB-a je u jednom trenutku visoko poletio, imponirala mu je uloga medijatora između Izetbegovi ća, Čovića i Dodika, međutim mašinerija SDA je 'ministra u pokušaju' brutalno otresla od ledinu na ilegalnim Pakistan-cima. Njegova lista nervoznih sukoba sa sadašnjim i bivšim 'sjenkama' SDA je sve duža.

RADONČIĆ SE SVEO NA POLITIČKOG PROMATRAČA, NOVA PARANOJA OD UBODA SDA!

Autori: J.S.

Čelnik SBB-a Fahrudin Radončić, 'ministar sigurnosti u pokušaju u dva navrata', tako ga posprdno etiketiraju jastrebovi iz SDA zbog dvije ostavke, definitivno se sveo na političkog marginalca, promatrača, kojeg se više ništa ozbiljno ne pita, osim u sarajevskoj županiji, a koji sve češće nasjeda na perfidne provokacije bivših 'pravosudnih montažera' i njihovih izvođača radova. Duga lista neprijatelja Otvoreni rat s bivšim ministrom sigurnosti Draganom Mektićem je puno dublja anomalija od pukog o .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.