INFOBIRO: Publikacije
Čović i na europske dužnosnike apelirao da ne dozvole kršenje europskih vrijednosti

DNEVNI LIST,

Smatram i više od bitnog upoznati vas s alarmantnim ugrozama integriteta izbornog procesa u Mostaru, koje su sadavećsasvim izvjesne", navodi se u uvodu pisma u kojem Čović iznosi uvjerenje da, ako rezultati izbora netom održanih u Mostaru ne budu realan odraz opre-djeljenjaglasača, postoji realan rizik podrivanja njihove vjere u izgradnju svoje budućnosti u BiH.

Čović i na europske dužnosnike apelirao da ne dozvole kršenje europskih vrijednosti

Autori: AUTOR NIJE NAVEDEN

Nakon što se, netom po održavanju Loklanih izbora u Mostaru, obratio međunarodnim dužnosnicima u BiH te SIP-u BiH kako bi ih upoznao sa, kako ih ocjenjuje, alarmantnim ugrozama integriteta izbornog procesa u Mostaru, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH Drgana Čović obratio se pismom slične sadržine i europskim dužnosnicima, točnije predsjedniku Europske pučke stranke (EPP) Donaldu Tusku, predsjedatelju Grupe EPP-a u Europskom parlamentu Manfredu Weberu, povjereniku EU-a za vanjske poslove i sigurn .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.