INFOBIRO: Publikacije
ALISPAHIĆ dokazuje da zločine u Sarajevu nisu činili njegovi policajci Činjenice i dokazi "SB" svjedoče sasvim suprotno!

SLOBODNA BOSNA,

Bivši Izetbegovicev omiljeni policajac BAKIR ALISPAHIC, u strahu od sudenja za zlocine, tužio je SLOBODNU BOSNU da mu je nanijela nesnošljivu duševnu bol i slicne tegobe; naš urednik prije sudenja otkriva dio dokumentacije kojom raspolažemo a koja ce u cijelosti biti predocena na ovom dragocjenom sudskom procesu

ALISPAHIĆ dokazuje da zločine u Sarajevu nisu činili njegovi policajci Činjenice i dokazi "SB" svjedoče sasvim suprotno!

Autori: S.AVDIĆ

Bakir Alispahic, omiljeni ratni policajac Alije Izetbegovica, osoba koja je zahvaljujuci izetbegovicevskoj mentalnoj logistici munjevito napredovala od osrednjeg lokalnog policijskog cinovnika, preko šefa regionalne policije, pa sve do ministra unutrašnjih poslova (a koncem rata i do direktora tajne bošnjacke službe AID-a), prošle je nedjelje tužio Slobodnu Bosnu i njenog glavnog urednika Senada Avdica tražeci da im nadležni opcinski sud u Sarajevu odredi kaznu od 50 hiljada maraka. Toliko, naim .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.