INFOBIRO: Publikacije
TU SMO DA NEDJELJU učinimo zanimljivijom

NEZAVISNE NOVINE,

Pored televizije Jelena obožava kuvanje, fudbalske utakmice, pa i da popije pivo. "U kuci ne dam nikome da kuva. Koliko god da sam umorna kad dodem kuci ja kuvam." Brankica je sušta suprotnost Jeleni što se tice kuhinje. "Ja živim s roditeljima i onda se moja draga mama brine o jelu. To ne znaci da ne znam ništa kuvati, ali više uživam dok jedem, nego dok pravim hranu."

TU SMO DA NEDJELJU učinimo zanimljivijom

Autori: DEJAN BOJANIĆ

Kada su prvi put pomislile o radu u medijima odmah su se opredijelile za televiziju i rad u kulturno-zabavnom programu. Politika i informativne emisije ih uopšte ne zanimaju. Zbog toga uživaju u poslu koji rade i kažu da na svaki novi radni dan gledaju kao na jedno novo iskustvo. Predstavljamo vam Brankicu Adamovic i Jelenu Pralica, voditelje nedjeljne emisije "ATV Taxi" na Alternativnoj televiziji Banja Luka, koja se emituje uživo od 16 do 18 casova. ! VODITELJSKI SAN Pored ove emisije zabavnog .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.