INFOBIRO: Publikacije
Stari prijatelj

REPORTER,

Ono što sam doživeo prvi put u Beogradu, ostace mi zauvek urezano u secanje. Ne znam kako da to opišem. Beograd sam napustio bogatiji za mnoga saznanja, nova prijateljstva, zadivljen što sam pronašao grad u kome postoji tako velik broj ljudi koji zna gotovo sve o mojoj muzici. Volim taj odnos kad si oci u oci s publikom i kad im kažeš "hej, veceras sam s vama, dacu vam deo sebe, svog života, podelicu emocije s vama"

Stari prijatelj

Autori: IGOR ČOKO

Nije nikakva mudrost ni preterivanje ako kažem da je Steve Wynn jedna od najbolje cuvanih tajni novog americkog rocka. Dokaz toj tvrdnji je, osim nesumnjive muzicke vrednosti njegovog rada, i taj presudni terapijski efekat Wynnove harizme, kreativnog naboja i prisnosti, iskonske ljudskosti koja izbija iz njegovih trominutnih epopeja. A beogradska publika to zna jako dobro. Njegovo spuštanje u grotlo balkanskog haosa te 1996. godine sasvim sigurno ispisalo je jedan od najdirljivijih trenutaka urb .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.