INFOBIRO: Publikacije
Seksi, prljavo i glasno...

REPORTER,

Cetvrti album ovog hard-punk-garage-blues-country-southren rock... benda donosi trojstvo iz gorepomenutog kreda dotjerano do maksimuma. Žestok, glasan i prljav u svakom pogledu "Get some" udara suptilno kao parni cekic, sa samo jednom porukom: volite ili mrzite. Njihovim rijecima receno "Keep on f*ckin'"

Seksi, prljavo i glasno...

Autori: BRANISLAV PREDOJEVIĆ

Neko rece da je rokenrol najbolji kad je ružan prljav i zao, kad izaziva i udara, provocira i kad je glasan, vrlo glasan... Ako je ta tvrdnja istinita (a u dobroj mjeri jeste) onda je novi album kultne cetvorke iz Atene Džordžija (a nisu "R. E. M.") "Nashville Pussy" pod imenom "Get some" vjerovatno najbolja stvar u ovom trenutku u rokenrol muzici. Cetvrti album ovog hard-punk-garage-bluescountrysouthren rock... benda donosi trojstvo iz gorepomenutog kreda dotjerano do maksimuma. Žestok, glasan .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.