INFOBIRO: Publikacije
Niko neće odnijeti bodove iz Sarajeva

NEZAVISNE NOVINE,

U SCG su ove godine napravili veliki pomak. Nikada se nije igrala jaca liga, a u borbi za prva cetiri mjesta su cak šest kvalitetom ravnopravnih timova. I u BiH se igra kvalitetna košarka. Ne znam kako je bilo tokom sezone, ali "Liga šest" je pun pogodak. Koliko vidim dvorane su pune i publika želi pravu košarku. To je dokaz da ovaj sport u BiH napreduje, rekao je Boris Raicevic, novi clan KK Bosna ASA.

Niko neće odnijeti bodove iz Sarajeva

Autori: NERMIN DEMIROVIĆ

Iako su košarkaši sarajevske Bosna ASA u ovoj sezoni igrali dobro i osvojili prvo mjesto u "Ligi deset", kao da je nad timom trenera Mensura Bajramovica stalno stajala hipoteka nedostatka teškog centra. Nakon krace potrage taj problem je riješen, pa je u redove "studenata" stigao Boris Raicevic, tridesetogodišnji Nikšicanin, koji je vec na "prvu loptu" osvojio navijace Bosne. Raicevic je u nekoliko odigranih utakmica pokazao da je njegovo dovodenje pun pogodak. "Bosna je tražila centra. Kada su .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.