INFOBIRO: Publikacije
Sumanuti scenario

REPORTER,

Policija je u preliminarnoj fazi „oštrenja pendreka“ na karti grada Banjaluke napravila precizan nacrt punktova na kojima ce zaustavljati demonstrante. Plan podrazumeva blokadu puteva, postavljanje ježeva, vreca sa peskom, bodljikave žice i betonskih prepreka. Prethodnicu ovih punktova predstavljace saobracajne patrole koje ce zaustavljati sve autobuse prema Banjaluci, tražeci im tehnicke nedostatkeI.

Sumanuti scenario

Autori: I.GAJIĆ S.BIŽIĆ

Akcija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pod kodnim imenom „Hvataj ga živog!“ predstavlja uvertiru u sledeci veliki pohod koji priprema MUP RS pod nazivom „Odbijaj od bubrega!“ Sa prijatnom strepnjom, celnici MUP-a RS ocekuju da ce zbog lomatanja oko Bratunca i pokušaja hvatanja Radovana Karadžica od medunarodne zajednice dobiti blagoslov za batinanje demonstranata u najavljenim protestima opozicije i penzionera. Prema izvorima „Novog Reportera“ iz MUP-a RS, policija je u prelimi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.