INFOBIRO: Publikacije
POBIJEDIO SAM zavjernečki lobi

START,

Na posljednjoj sjednici Predsjedništva Stranke demokratske akcije odluceno je da do daljnjeg Sulejman Tihic ostaje predsjednik stranke. Iako ova odluka vrijedi do održavanja konvencije ili kongresa SDA, predsjednik SDA doživio je ovo kao još jednu svoju pobjedu protiv, kako kaže “nekih tipova koji manje žele dobro ovoj Bosni”

POBIJEDIO SAM zavjernečki lobi

Autori: ELDIN KARIĆ SELVEDIN AVDIĆ

Ko sada vlada Strankom demokratske akcije. Sulejman Tihic ili Haris Silajdžic? Dok god je predsjednik, vladat ce Sulejman Tihic. A osjecate li Silajdžicev pritisak na rad Vaše stranke? Ne znam da li bih to sveo samo na Harisa Silajdžica. Mislim da neki izvan stranke pokušavaju da uticu na tokove u stranci. Da destabiliziraju stranku, umanje njenu snagu. To su svi oni koji su se na neki nacin i u ovom proteklom izbornom ciklusu trudili da Sulejman Tihic ne bude izabran. U medijima je objavljeno d .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.