INFOBIRO: Publikacije
Kćerka sjekirom ubila majku

NEZAVISNE NOVINE,

Policija je leš starice pronašla nakon što su komšije dojavile da majku i kcerku nisu vidale dva dana. Kada su provalili u kucu, policajci su Ljeposavu pronašli na podu u lokvi krvi. Njena kcerka, duševni bolesnik, bila je na krevetu pokrivena cebetom i stalno je ponavljala "to nije moja majka, jer ona ima ben na licu"

Kćerka sjekirom ubila majku

Autori: D.KOVAČEVIĆ

Pedesetjednogodišnja Zdravka Oljaca sjekirom je u noci izmedu cetvrtka i petka usmrtila svoju majku Ljeposavu Oljaca (76) u porodicnoj kuci u selu Ljeskare kod Ljubije. Policija iz Ljubije je leš Ljeposave Oljaca pronašla tek dan kasnije, odnosno u petak i to nakon što su komšije ove porodice dojavile da majku i kcerku nisu vidale dva dana. Nakon što su provalili ulazna vrata porodicne kuce Oljaca u Ljeskarama, policajci su u njoj zatekli stravican prizor. Cvijeta i Rade Babic, prve komšije nesr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.