INFOBIRO: Publikacije
NAJTEŽI DANI TEHNIČARKE MERIME

SLOBODNA BOSNA,

Tekst iz prošlog broja “Slobodne Bosne” u kojem smo otkrili nezapamcen seksualni skandal na Klinickom centru u Sarajevu, gdje je medicinska sestra optužila dvadesetak uglednih uposlenika da su potencijalni ocevi njenog djeteta, izazvao je šokantne reakcije u svjetskim medijima; Hrabra majka Merima F/R ne odustaje i samo za naš list kaže:

NAJTEŽI DANI TEHNIČARKE MERIME

Autori: MIRSAD FAZLIĆ

Nakon što je Slobodna Bosna u prošlom broju objavila tekst o seksualnoj aferi na Univerzitetsko-klinickom centru Koševo, u ovoj medicinskoj ustanovi oglašeno je vanredno stanje. Rukovodstvo klinike opsjedali su novinari brojnih redakcije iz BiH i susjednih zemalja, koji su tragali za identitetom aktera eve afere. Na najvecim mukama bila je portparol UKC Koševo Biljana Jandric koja je pokušavala demantirati navode Slobodne Bosne, tvrdeci da medicinska sestra Merima F., koja je oznacila 20-ak dokt .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.