INFOBIRO: Publikacije
ODGOVOR OBRADA PILJKA

NAŠI DANI,

Što se tice vaših tvrdnji da su moji pristupi stavu vezanom za pitanje da li je policija Srbije prekoracila ovlaštenja kontradiktorni, isticem da su, ipak, u svim izjavama istovjetni«, kaže predsjednik Predsjedništva SRBiH u odgovoru na neka pitanja koja su mu postavljena u »Otvorenom pismu« (»Naši dani« br. 980. NOVA SERIJA br. 50)

ODGOVOR OBRADA PILJKA

Autori: OBRAD PILJAK

Odgovarajuci na vaša pitanja u otvorenom pismu, pored ostalog, želim da kažem da ne treba »da strahujete od rizika kojeg ste preuzeli pijuci taj, pa i druge tekstove u kojima morate da pišuci ih ispunjavate svoju demokratsku obavezu prema citaocima, cak i uz izvjesne rizike.« Naravno da u ovom slucaju mislim samo na rizike vezane za primjenu propisa koji »štite naše državne politicare«. O drugim rizicima koji se odnose na ugled lista i mladih novinara kada javnost informišu na pretpostavkama, uz .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.