INFOBIRO: Publikacije
CAPELLO ostaje u Realu

START,

Najbogatiji nogometni klub na svijetu Real Madrid ni ove sezone nece osvojiti trofej. Iako je govorio biranim diplomatskim rjecnikom, sportski direktor Predrag Mijatovic izgovorio je dijelove recenica poput situacija nije prijatna i neke stvari smo pogriješili. U ekskluzivnom intervjuu za Start BiH Mijatovic priznaje da dnevno dobije 50-tak zahtjeva medija. Razgovor za naš magazin rado je prihvatio.

CAPELLO ostaje u Realu

Autori: DARIO MEHMEDOVIĆ

Razmjena termina i nacina realizacije intervjua sa sportskim direktorom Real Madrida Predragom Mijatovicem trajala je 20-tak dana. Nakon što smo dobili potvrdu od ljubazne voditeljice ureda za odnose s javnošcu Marte Santisteban Lopez, ponudu smo prihvatili objerucke. Razgovor sa drugim covjekom kraljevskog kluba voden je dan uoci prve od dvije najznacajnije utakmice Reala ove sezone, u Minhenu. Ipak, mnogo toga se nije promijenilo. Fabio Capelllo je i dalje trener a Real je u meduvremenu ispao .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.