INFOBIRO: Publikacije
EROTIKA PARADAJZA na plaži u Podacama

START,

Šta se dešava s našim godišnjim odmorom kad nam je ocito spontanost svedena na nulu? Ima li još u svijetu neobuzdane Ijubavi, seksa, rekovalescencije veze ili pak placa pred rastanak? Cemu to naše grupisanje i arlaukanje po plaži? Zašto ne hranimo mozak prirodnom Ijepotom ili Ijepotom naših veza umjesto kilama hljeba? Zašto se grupišemo? Ima li nam spasa?

EROTIKA PARADAJZA na plaži u Podacama

Autori: DŽENANA ALAĐUZ

Dok se pripremam za godišnji odmor (citati more) sa najdražim od svih muževa, razmišljam kakve sam ja šugave srece. Izmedu ljetovanja sa užom i širom porodicom do vezivanja u dobru i zlu, samo sam jednom otišla na more sa svojom rajom i nakratko namirisala šta je ustvari pravi odmor. Gomilaestrogenai testesterona koji se miješaju sa zalaskom sunca na molu, sladunjavim pjesmama i još slabijim vinom. Tu je i nezaobilazni momak sa gitarom koji zna tri akorda ali izgleda božanstveno, malo erotskogpl .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.