INFOBIRO: Publikacije
Kako je Kiro prosviro

OSLOBOĐENJE,

Cijela prica još ceka odgovore na više pitanja: zbog cega je Markacu omoguceno kršenje uvjeta privremenog boravka na slobodi, zašto je tome “kumovao” prvi covjek MUP-a i – kao kruna svega – zbog cega je objavljena kompromitirajuca fotografija?! Kao moguci odgovori nude se razne teorije zavjere, bilo protiv Kirina, bilo Kirina protiv Sanadera, ili, pak, protiv obojice. Pa sve i do zavjere protiv generala-haških optuženika!

Kako je Kiro prosviro

Autori: DARJAN ZADRAVAC

Premda se svake godine u Hrvatskoj ustrijeli cak oko 16.800 divljih svinja, bilo je dovoljno svega njih 17 da izazovu aferu, koja je generala Mladena Markaca vratila u celiju Haškog suda, a ministra unutrašnjih poslova prinudila na ostavku! Premijer zanijemio Sve je zapocelo uoci katolickog Božica na obroncima Bilogore, gdje je grupa lovaca (uglednika svake vrste) priredila “božicni lov” na veprove i zatim se i uslikala s bogatim (krvavim) plijenom. Na tome bi vjerojatno sve i zavr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.