INFOBIRO: Publikacije
Ferrari napokon zapečaćen

START,

Posljednja akcija pripadnika FMUPa i tužilaštva kantona sarajevo dovela je do hapšenja sedam osoba osumnjicenih da su se organizirali u zlocinacku grupu zbog reketirenja i kamatarenja. javnost, poucena ranijim iskustvima, strahuje da ce i ova akcija doživjeti sudbinu ljetošnje takozvane “bosanske cakije”

Ferrari napokon zapečaćen

Autori: EKREM TINJAK

Muhamed Ali Gaši i Mirsad Krasnici uhapšeni su 14. januara. Dan poslije uhapšen je i Aziz Gaši. Službenici policije i OSAe BIH su intenzivno radili na prikupljanju saznanja i lociranju osoba za kojima je Kantonalni sud izdao potragu. Muhamed Ali Gaši i Krasnici su se krili u stanu Ivice Marica, koji je takoder priveden, a Aziz u kuci svoga punca. Još je na slobodi Adnan Alomerovic i za njim je raspisana potjernica. Kantonalni sud u Sarajevu, nakon hapšenja, ranije je odredio jednomjesecni pritvo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.