INFOBIRO: Publikacije
Ispuhani  baloni

OSLOBOĐENJE,

Olli Rehn se boji kako u nas mnogi vjeruju da smo bliže kraju prošloga stoljeca, negoli svijetloj europskoj buducnosti. Ne dvojim u dobre namjere europskoga šefa za proširenje. Dojam je, ipak, kako su neke države, a trenutacno i Srbija, favorizirane zahvaljujuci, prije svega, baš clanicama ekskluzivnog kluba. Ipak, ako je Europljanima do balona. Nema problema, pustit cemo ih 9. svibnja i tako pokazati svoju oduševljenost.

Ispuhani baloni

Autori: JOSIP VRIČKO

Usred ove naše drame, što joj se kraj i ne nazire, iz Europe stiže poruka da 9. svibnja kada ta stara dama slavi svoj dan tocno u podne, svi ucenici bh. škola u isto vrijeme puste 500.000 balona. Veleposlanik i Europejac Michael Schmunk vjeruje kako ovu godinu treba iskoristiti da kod Bosanaca i Hercegovaca poraste oduševljenje za pristupanje europskoj obitelji. U tunelu usred mraka Jasno mi je, dakako, da se iz europskih, da ne kažem olimpijskih visina lako zajebavati. Osobito s nama, bh. muce .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.