INFOBIRO: Publikacije
SREĆNA NOVA

NEZAVISNE NOVINE,

Sa jedinstvenim PDVom i carinom, BiH ce i dalje biti duboko kriminalizovana zemlja sa zapuštenim narodima koji "vole da mrze", zbog cega su ponovo na vlast doveli one koji ce ih u tome podstaci. Strah ce i dalje biti dominantno osjecanje svakog prosjecnog stanovnika BiH, a najgledaniji film i u ovoj godini bice "Kum"

SREĆNA NOVA

Autori: MIRJANA KUSMUK

U 2003. godini, poslije uvodenja poreza na dodatnu vrijednost na državnom nivou i stvaranja jedinstvene carine, Bosna i Hercegovina nece uci u Evropsku uniju. Evropa ce Bosnu i dalje držati što dalje od sebe, a ulaznicu za obecane zemlje dobice samo oni sretnici koji uspiju na neki trik da isposluju iseljenicke vize. Ni u 2003. Evropi nece trebati Bosna i Hercegovina u kojoj su kriminalne grupe zašticene i inkorporirane u vlasti moci i novca, a svi sudovi i sve ideologije uzmicu pred njihovim in .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.