INFOBIRO: Publikacije
Beograd Šešelju, Srbija Tadiću

DANI,

Ivica Dacic, predsjednik Socijalisticke partije Srbije i neophodni jezicak za postizborno koaliranje u Srbiji, vratio se iz Moskve u Beograd s kompromisnim rješenjem za novu vlast: na nivou Beograda - koalicija s radikalima i DSS-om, a na republickom - vlada s Demokratskom strankom i manjinama. Dakle: i vuk sit i ovce na broju!

Beograd Šešelju, Srbija Tadiću

Autori: TAMARA NIKČEVIĆ

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vucic novi je gradonacelnik Beograda! Za sada još uvijek samo nezvanicno imenovanje Vucica za gradonacelnika uslijedilo je nakon dugo najavljivanog trojnog sastanka mogucih koalicionih partnera - Tomislava Nikolica, Vojislava Koštunice i Ivice Dacica. "Dobru vest" je u utorak poslijepodne novinarima saopštio zamjenik predsjednika SRS-a Tomislav Nikolic. On je dodao da se, sudeci po Dacicevim obecanjima izrecenim tokom sastanka, republicka vl .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.