Bosanski meni

OSLOBOĐENJE,

Bosanski meni

Autori: AUTOR NIJE NAVEDEN

U oblasti gastronomije Bosnu i Hercegovinu na Bijenalu mladih Evrope i Mediterana predstavljat ce Anes Korjenic. Roden je 1976. godine u Trebinju, gdje je i završio srednju školu. Boravio je u Italiji kao izbjeglica i radio u restoranu Roma u Rimu. Bio je kuhar i pizza-majstor u restoranu Simpatia u Worrstadtu. Školovao se za kuhara u hotel Hilton u Mainzu. Radio je kao kuhar u restoranu Dom pisaca u Sarajevu i restoranu Konak Ljubina. Trenutno je kuhar u Ambasadi Savezne Republike Njemacke u S .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Historijski arhiv štampe

Besplatne digitalizirane verzije najranije štampe u BiH.

Savremena štampa

Stotine hiljada tekstova iz najznačajnijih publikacija iz BiH i regiona od 2003. do danas.

Istraživanja i analize

Online arhiv istraživanja i analiza nevladinih organizacija iz jugoistočne Europe.

Pretplata

Za pristup cijelim tekstovima i dokumentima pohranjenim u INFOBIRO digitalnoj arhivi, potrebno je da imate pretplatu za korištenje usluga arhiva. Kako se pretplatiti možete pogledati ovdje