INFOBIRO: Publikacije
GOSPA  S MOBITELOM

FERAL TRIBUNE,

U filmu što ga je fra Jozo Zovko okrstio sotonskim, prikazanome na nezavisnom britanskom Kanalu 4, sudionici hercegovackih ratnih zbivanja svjedoce kako je humanitarna pomoc dospijevala u vojarne HVO-a i kako su se u paketima agencije Medugorje Appeal dostavljale policijske lisicine • Producent Maurice Alexander tvrdi da u svijetu trenutacno djeluje oko 3 tisuce raznih medugorskih centara, zapravo sumnjivih hibrida vjernickih udruga I turističkih agencija koje pod geslom” Dajte prilog za širenje Gospinih riječi“ trguju mitom o ukazanju i zaradjuju golem novac u prodaji lažne nade . Autori filma primilu su nekoliko prijetnji smrću.

GOSPA S MOBITELOM

Autori: PETAR DORIĆ

Hercegovacki franjevci prvorazredni su lašci koji vec sedamnaest godina manipuliraju mitom o Medugorju" rijeci su Michaela Jonesa, autora knjige "Medugorje: Neispricana prica", u televizijskom filmu britanske TVkuce Network Five International. "Citava prica izmišljena je zbog golemog novca koji se slijeva na privatne racune franjevaca, vidjelaca i raznih turistickih organizacija, a potice od oko 26 milijuna ljudi koji su posjetili Medugorje, te od mnogih drugih koji su godinama uplacivali ili sk .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.