INFOBIRO: Publikacije
BUDUĆNOST RS MOŽE DA ZAVISI I OD STATUSA KOSOVA

REPORTER,

U svim razgovorima sa medunarodnom zajednicom, i zvanicnim i nezvanic nim, uvek naglašavao da ce stabilnost i bezbednost celog regiona zavisiti od pristupa koji bude primenjen u rešavanju statusa Kosova i Metohije i da ce, na ovako malom prostoru, eventualni pokuš aj primene duplih standarda, kojima bi neke nacije dobile sve, a neke izgubile sve, neizbežno dovesti do trajne destabilizacije ovog dela Evrope.

BUDUĆNOST RS MOŽE DA ZAVISI I OD STATUSA KOSOVA

Autori: GORAN TARLAĆ

Pažljiviji hronicari njegovih javnih nastupa navode da je poznat kao covek koji ne bira reci o onima koje smatra politickim protivnicima ili jednostavno nekompetentnima to se odnosi i na albanske zvanicnike sa Kosova i na imena sa beogradske politicke scene. Nebojša Covic, dakle, koristi izraze kao što su: likovi, paraziti, maloumnici, gnjide, bandoglavi ministri, poltronski generali, mešetari, lopovi... Svog dojucerašnjeg šefa Vojislava Koštunicu, Covic još nije pocastio terminom iz pomenutog a .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.