INFOBIRO: Publikacije
BEACH, SPA, GOIF & MURDER RESORT

NEZAVISNE NOVINE,

Ako je ubojstvo Novovica i Marica na autoputu prema Hrvatskoj i bilo slucajno, ako je likvidacija Simica na zagrebackom Jarunu još i mogla biti nazvana incidentom, sada više nije bilo sumnje: Hrvatska je postala "neutralni teren" za obracune srpske mafije. Kako bi to rekli ekonomisti "klima za srpski kapital je konacno postala povoljna"

BEACH, SPA, GOIF & MURDER RESORT

Autori: BORIS DEŽULOVIĆ

Hrvatskim gradanima ne teba stvarati nelagodu puštajuci srpski kapital u Hrvatsku, kazao je svojedobno SDPov kandidat za premijera Ljubo Jurcic na pitanje treba li vrata hrvatskog tržišta otvoriti srpskim tvrtkama. "Zna se tko je cinio zlocine. Rane su još svježe." Onda je u martu prošle godine lovocuvar u jednom spaljenom automobilu u Dobanovcima pronašao karbonizirane ostatke dvojice muškaraca. Policijskom istragom utvrdeno je da je rijec o Iliji Novovicu, pripadniku "zemunskog klana", i njego .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.