INFOBIRO: Publikacije
Srpski državni neprijatelj broj 1

DANI,

U Srbiji vjerovatno nema covjeka sa dužom listom poznatih neprijatelja. Vladimir Beba Popovic, bivši šef Biroa za informacije u vladi Zorana Ðindica, jedan od najbližih saradnika pokojnog srpskog premijera, ali i jedan od najuspješnijih srpskih biznismena, u ekskluzivnom intervjuu našoj beogradskoj dopisnici govori o razlozima atentata na Ðindica, današnjoj Srbiji, mafiji, medijima?

Srpski državni neprijatelj broj 1

Autori: DRAGANA TODOROVIĆ

Vladimir Beba Popovic: "Što si više pokvaren i neiskren, zagonetan ili tajanstven, to ti je omiljenost veca" Vladimir Popovic, direktor Biroa za komunikacije u vladi pokojnog Zorana Ðindica, u životu je dao samo dva intervjua, ali su zato o njemu u srbijanskim medijima objavljene stotine tekstova. Cetrdesetpetogodišnji diplomirani ekonomista, od kraja osamdesetih se bavi marketingom. Agencija "Spectra", koja deluje u sklopu svjetske marketinške agencije "Ogilvy", ciji je dugogodišnji direkto .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.