INFOBIRO: Publikacije
Vidoviti Adolf i konačno oslobođenje

OSLOBOĐENJE,

Pažljivo sam, razumije se, procitao te "Alternativne nacine tumacenja hadisa o ratu i miru", ili kako se vec zove knjiga, i ostao fasciniran. Poslanik a. s. je još prije hiljadu i cetiri stotine godina sve tocno pogodio, ukljucujuci i to da ce - ako ne vjerujete meni, vjerujte Admiru Pozderovicu - Miss svijeta 2007. godine biti Kineskinja Zhang Zi Lin!

Vidoviti Adolf i konačno oslobođenje

Autori: BORIS DEŽULOVIĆ

Zvao me nekidan u dva iza ponoci Kožo da isprica vic. Ima on taj obicaj, zovne u gluho doba noci iz kafane da isprica vic. Elem, cuo Mujo da se u Goraždu pojavio vidovnjak koji vidi sve što se ikad ikome dogodilo i sve što ce se ikad ikome dogoditi, pa vidio, vele, kraj svijeta. Odrnah Mujo potegao u Goražde i pokucao vidovnjaku na vrata. Ko je? upitao je glas iznutra. Pfu okrenuo se razocarani Mujo. Jebem te vidovita. Otkako se, eto, onomad približila zgodna 1999., pa okrugla 2000., nije p .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.