INFOBIRO: Publikacije
ZUKIĆ, SARAJLIĆ I ČAMPARA IMAJU SNAŽNU PODRŠKU SDA

OSLOBOĐENJE,

Dr. Zvizdić i Fadil Novalić vode hrabru i odlučnu politiku koja donosi rezultate, koja dobiva podršku zrelih snaga u društvu i nedvosmislenu podršku predstavnika međunarodne zajednice. Ne sjećam se da su premijeri ikada u postdejtonskom periodu imali ovako jasnu i nepodijeljenu podršku Evropske unije, SADa, Velike Britanije, Njemačke, Francuske itd.

ZUKIĆ, SARAJLIĆ I ČAMPARA IMAJU SNAŽNU PODRŠKU SDA

Autori: VILDANA SELIMBEGOVIĆ

• U toku sjednice Zastupničkog doma Parlamenta FBiH dogovorena je, u Vašem kabinetu u Predsjedništvu BiH, nova koalicija sa Strankom za BiH, A SDA i BPSom. Kada će granična većina dostaviti potpise vrhu Federacije i pokazati sa koliko ruku raspolažete u Zastupničkom i Domu naroda FBiH? Većina je bila vidljiva kod usvajanja Zakona o radu, dokazala se na vrlo zahtjevnom i rizičnom zadatku. fedan parlamentarac iz SDA nije prisustvovao sjednici Predstavničkog doma zbog teškog zdravstve .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.