INFOBIRO: Publikacije
Svi udišemo otrovani zrak!

DANI,

Da su stranke na vlasti učinile išta dobro ovom narodu, a stranke opozicije dovoljno hrabre da se uistinu suprotstave strankama na vlasti umjesto da im budu čamac za spašavanje kada god je to potrebno, ne bi bilo onih koji jedini izlaz vide u osnivanju novih stranaka, kaže prvi čovjek nove stranke, kojem je ključna riječ “radi”

Svi udišemo otrovani zrak!

Autori: SAŠA RUKAVINA

DANI: Ne mogu da ne počnem s tvitom predsjednika Političkog savjeta GS-a Emira Suljagića na vijest da je šef desničara Norbert Hofer (gotovo) postao predsjednik Austrije: “Balkanac u meni ne može da ne likuje na određenom nivou zbog ove vijesti”. Desnica u Evropi jača, a Vi pravite ljevičarsku stranku. Zašto? BAJROVIĆ: Građanska ideja je ipak pobijedila. I pobijediće na kraju dana i ovdje, jer je to jedina ideja kojom se osigurava jednaka šansa za sve bez obzira na to ko ste, šta ste i kako se z .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.