INFOBIRO: Publikacije
VATROGASCI TRAŽILI ČIZME, A DOBILI METLARICE

DNEVNI LIST,

Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić je krajem siječnja 2020. godine suspendirao Samira Agića s mjesta pomoćnika ministra zbog optužbi za zloupotrebu položaja. Odluku je stavio van snage krajem ožujka zbog „ekstremno teških” zadataka sa kojima će se suočiti Ministarstvo u borbi protiv coronavirusa. Ovu odluku je podržalo i Tužiteljstvo BiH. Agić će opet biti suspendiran po prestanku stanja prirodne ili druge nesreće na području BiH.

VATROGASCI TRAŽILI ČIZME, A DOBILI METLARICE

Autori: CENTAR ZA ISTRAŽIVAČKO NOVINARSTVO

Projekt prekogranične suradnje u oblasti vatrogastva između Bosne i Hercegovine (BiH) i Crne Gore koštao je oko 340.000 KM. Veći dio tog novca je potrošen na seminare, konferencije, promotivne i ostale aktivnosti, a manji na vatrogasnu opremu. Dio kupljene opreme vatrogasci ne koriste, a za vatrogasne čizme nije bilo novca. Projekt je sa oko 320.000 KM finansirala Delegacija Europske unije za BiH dokje ostatak novca dalo Ministarstvo sigurnosti BiH koje je projekt provodilo u suradnji sa Institu .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.