INFOBIRO: Publikacije
Godi interes iz BiH, ali od preuzimanja Zmajeva nema ništa

DNEVNI LIST,

Igrate promjenjivo, žao mi je zbog toga neuspjeha, jer smatram da kvalitete bez sumnje ima. Ta Sjeverna irska se morala proći, ipak je Bosna i Hercegovina dosta kvalitetnija momčad. Reći ću i kako smatram da imate kvalitetu za velika natjecanja, kao i da to ubuduće mora biti imperativ vašeg saveza i izbornika.

Godi interes iz BiH, ali od preuzimanja Zmajeva nema ništa

Autori: J.S.

Nenad Bjelica je “hit trener“ u regiji. Nakon uspjeha u Poljskoj ambiciozni stručnjak pomalo iznenađujuće sjeo je na klupu Dinama i za kratko sebi priskrbio etiketu jednog od najuspješnijih u povijesti najvećeg hrvatskog kluba. Nakon proljeća u Europi na koje se dugo čekalo, dolaskom pandemije nastupili su nažalost i problemi druge prirode, potomi nesporazumi na relaciji braća Mamić - Bjelica, pa je ovaj stručnjak na koncu napustio kormilo Dinama. Na novi posao ipak nije morao čekati dugo, a vra .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.