INFOBIRO: Publikacije
JE LI SPALIONICA SMEĆA RJEŠENJE ZA MOSTARSKI EKOLOŠKI PROBLEM?

DNEVNI LIST,

Građani ultimativno zahtjevaju da se deponija na Uborku sanira i zatvori. Za saniranje bi po svim procjenama trebale desetine milijuna maraka, a za njeno izmještanje potrebno je pronalaženje nove lokacije za zbrinjavanje otpada. U posljednje vrijeme mnogo je govora o ulasku u projekt pravljenja spalionice koja bi eventualno mogla zbrinuti otpad iz cijele Hercegovine, ali je veliko pitanje gdje bi bila njena lokacija?

JE LI SPALIONICA SMEĆA RJEŠENJE ZA MOSTARSKI EKOLOŠKI PROBLEM?

Autori: J.S.

Tematska sjednica Gradskog vijeća (GV) Grada Mostara održat će se danas u Gradskoj vijećnici s početkom u 10 sati, a vijećnici će razgovarati o regionalnoj deponiji UborakBuđevci, najvljeno je iz Gradskog vijeća Grada Mostara. Još na prvoj sjednici novog Gradskog vijeća Mostara vijećnik Sanel Žuljević uputio je inicijativu za održavanjem tematske sjednice koja bi se bavila ovim pitanjem. Traži se izmještanje „Uborka“ Također, građani i građanke okupljeni oko građanske inicijative ”Jer nas se tič .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.