INFOBIRO: Publikacije
37 razloga zašto Denis Bećirović – pola čovjek, pola pismo

STAV,

Kao što se da primijetiti, Denis Bećirović je pola čovjek, pola pismo, ko nije dobio od njega pismo, nema se čemu nadati u politici. Jedini čovjek koji je zbog otvorenog pisma smijenjen. A nakon toliko poslanih pisama, bio je red da jedno i on dobije. Nije poznato šta konkretno zna raditi i kakve konkretne rezultate iza sebe ima Denis Bećirović, ali zasigurno se zna da mu se ni po koju cijenu ne smije dati da bude poštar – sva pisma bila bi otvorena.

37 razloga zašto Denis Bećirović – pola čovjek, pola pismo

Autori: JAKUB SALKIĆ

Izbori još nisu ni blizu, a već je počelo. Svako ima pravo da bira po vlastitoj volji, ali isto tako drugom ostaviti pravo da bira po svojoj volji. Ako neko ima 101 razlog zašto Bakir Izetbegović, drugi može da ima isto toliko razloga zašto, recimo, Mirsad Hadžikadić. Nekoliko su dana društvene mreže bile “usijane” zbog teksta Ammara Kule u Stavu o stotinu i jednom razlogu zašto, po uvjerenju autora, Bakir Izetbegović. Društvene mreže usijale su se ne zato što neko ima nešto bolje za ponuditi, n .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.