INFOBIRO: Publikacije
Dodik: Ovo je politički proces, sve je smislio onaj kreten iz američkog veleposlanstva

DNEVNI LIST,

Ovdje se radi o jednoj kliki, udruženom kriminalnom pothvatu kojeg čini Schmidt, Murphy, onaj kreten u američkom veleposlanstvu i još neki stranci. EU šuti na činjenicu da se na njenom prostoru, zemlji kandidatkinji, može pojaviti stranac koji mijenja kazneno zakonodavstvo, a onda nam se pozivaju na vladavinu prava. To su apsurdi. Ovo je politički proces i cirkus, rekao je Dodik novinarima nakon izjašnjavanja o krivnji.

Dodik: Ovo je politički proces, sve je smislio onaj kreten iz američkog veleposlanstva

Autori: V.S.HERCEG

Predsjednik Republike srpske (RS) Milorad Dodik i vršitelj dužnosti direktora Službenog glasnika RS Miloš Lukić, izjašnjavajući se na ročištu pred Sudom BiH o krivici, kazali su kako "ne razumiju optužnicu" koju im je pročitala sutkinja Jasmina Ćorić Dedović. S obzirom da su se i Dodik i Lukić izjasnili kako optužnicu ne razumiju, sutkinja je kazala kako to podrazumijeva izjašnjavanje da nisu krivi. U optužnici Dodiku i Lukiću navodi se da su svjesno počinili kazneno djelo “neizvršavanje odluka .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.