INFOBIRO: Publikacije
DO ZDRAVLJA  degustiranjem palačinki od heljde

NEZAVISNE NOVINE,

DO ZDRAVLJA degustiranjem palačinki od heljde

Autori: ELMA DUVNJAK

Raznovrsno ljekovito bilje, degustacija pecenih palacinki od heljde, mnoštvo domacih proizvoda od šumskih plodova, razne vrste meda, samo su djelic onoga što se može vidjeti ovih dana u Sarajevu, gdje se održava Drugi medunarodni festival caja i ljekovitog bilja. Posjecenost je velika, a na Festivalu koji ce trajati do 19. juna, izlažu travari, pcelari, preradivaci voca iz cijele BiH. "Kamo srece da je ovih festivala više. Preradom šumskih plodova, borovnice, kestena, amaterski sam se bavio 20 g .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.