INFOBIRO: Publikacije
ISTINA JE HRVATI SU UGROŽENI

NEZAVISNE NOVINE,

Pitaše me, dakle, koliko se slažem s tezama, koje su sve ucestalije, kako su Hrvati u BiH ugroženi. Slažem se, i to bez ostatka. Da, Hrvati u ovoj zemlji su ugroženi na sve moguce nacine. No, budimo pošteni. Nisu ugroženi samo Hrvati. U ovoj su zemlji ugroženi svi i Srbi i Bošnjaci, svi njezini gradani. I nisu Hrvati ugroženi od Srba i Bošnjaka. Ne. Ugroženi su od nacionalista, i to ne samo i prije svega, bošnjackih i srpskih.

ISTINA JE HRVATI SU UGROŽENI

Autori: SLAVO KUKIĆ

Ovih me dana novinari provociraše pitanjima u vezi s politickom stvarnošcu naše zemlje. Što, primjerice, mislim o poziciji hrvatskih politickih partija prema ustavnim promjenama, kakvo je ustavno ustrojstvo za BiH, po mojem sudu, iz perspektive interesa i njezinih gradana i njezinih naroda, najoptimalnije, koliko je utemeljena teza, koja se sve cešce može cuti, kako su Hrvati u BiH ugroženi? Koliko je, medutim, u okviru uobicajene novinske izjave, na pitanja te vrste i stupnja složenosti moguce .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.