INFOBIRO: Publikacije
VAŽAN JE STIL

REPORTER,

Kombinacija "all stars" zvijezda u glavnim ulogama (Džordž Kluni, Bred Pit, Met Dejmon, Endi Garsija, Džulija Roberts...), pojacanih iskusnim epizodistima, jednostavan i zabavan scenario, dinamicna režija, elegantan vizuelni stil, bez pretjeranog eksperimentisanja..., su samo od nekih elementa formule zaslužne za uspjeh "Oušnovih jedanaest"

VAŽAN JE STIL

Autori: BRANISLAV PREDOJEVIĆ

Režiserska kombinacija Stivena Sodberga na kojoj gradi svoju karijeru zadnjih desetak godina, tacnije od remek-djela "Out of Time", slobodno opisana kao putanja po principu: jedan umjetnicki/jedan komercijalni projekat, se ponovo našla u drugom dijelu formule. Nastavak njegovog rimejka cuvenog brat-pack filma "Oušnovih jedanaest" se donekle logicki zove "Oušnovih dvanaest, i ima sve što je od prvog filma napravilo Sodbergovo najkomercijalnije djelo. Sportski receno taktika i tim koji dobija rije .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.