INFOBIRO: Publikacije
Osveta mafije ili evropsko-američki sukob!?

DANI,

Iznenadna smjena prvog covjeka Brckog Siniše Kisica i nekolicine njegovih saradnika zbog optužbe za korupciju, otvorila je niz pitanja, medu kojima je najvažnije: da li ce zbog velikog kadrovskog loma biti dovedena u pitanje buducnost jedinog projekta u BiH gdje su velika ulaganja dala i pristojne rezultate?

Osveta mafije ili evropsko-američki sukob!?

Autori: HASAN HADŽIĆ

Po dolasku na posao u srijedu, 12. novembra, brcanski gradonacelnik Siniša Kisic nije popio kafu, koja ga je uobicajeno cekala na stolu, jer je pored šoljice opazio friško pismo od lokalne kancelarije OHR-a. S obzirom da je za protekle dvije i po godine svoga mandata od istog pošiljaoca dobio bezbroj pisama, ali nijedno prije pocetka radnog vremena, te da je dan ranije potvrdena i obznanjena optužnica koju je protiv njega podigao javni tužilac Distrikta Zekerijah Mujkanovic, Kisicu je i bez otva .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.