INFOBIRO: Publikacije
A šta će biti sa dekanom...

REPORTER,

Moguci ulazak istražnih organa na Šumarski fakultet izazvao je opštu paniku medu najodgovornijim licima ovog fakulteta. Dekan Zoran Maunaga je cak podnio ostavku pravdajuci je "pritiscima" kojima je posljednjih godina bio izlož en. A onda je naprasno povukao svoju ostavku kada je saznao da bi na mjesto novog dekana mogla biti izabrana osoba koja nije iz njegovog bliskog "poslovnog okruženja"

A šta će biti sa dekanom...

Autori: V.ZELJKOVIĆ

Da li ce i kada doci do obracuna sa kriminalom i kriminalnim grupama u Šumama Republike Srpske? Da li ce se najodgovorniji za teško stanje i krade naci iza rešetaka? Imaju li istražni i pravosudni organi snage i volje da se obracunaju sa šumskom mafijom? Ribnik, Klekovaca, Šipovo, Kotor Varoš..., samo su neka od gazdinstava u kojima je Tužilaštvo RS dosad otkrilo niz nezakonitosti te podiglo veci broj optužnica protiv najodgovornijih lica. Na optuženickoj klupi našao se i bivši generalni direkto .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.