INFOBIRO: Publikacije
Banjalučki čas anatomije

DANI,

Vlada Republike Srpske krajem prošlog mjeseca imenovala je dr. Dragana Kostica za vršioca dužnosti direktora Klinickog centra u Banjoj Luci, iako je na konkursu pobijedio dr. Risto Kozomara. Veci dio javnosti u Republici Srpskoj nakon ovog ne krije svoju razocaranost niti vjeruje da ce to donijeti bilo kakve promjene nabolje u zdravstvu. Ali?

Banjalučki čas anatomije

Autori: CVIJETA ARSENIĆ

Podjela clanstva Srpske radikalne stranke RS-a na dva tabora - jedan na cijem celu je Radislav Kanjaric, i drugi koji predvodi Milanko Mihaljica - prilicno je uticala na stvaranje novih odnosa medu strankama unutar Narodne skupštine Republike Srpske, ali i u oblasti privrede, zdravstva i komunikacija u ovom entitetu. Pokušaj Ognjena Tadica, generalnog sekretara SRS-a (krila koje predvode Radislav Kanjaric i Mirko Blagojevic), da autenticnost stranke zaštiti sudskim putem, nije sprijecio njegove .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.