INFOBIRO: Publikacije
PEVAČI ZATVORSKOG BLUZA

REPORTER,

Branko Dokic, odavno osudeni prestupnik koji obavlja dužnost ministra saobracaja i komunikacija u Savetu ministara, još jednom dokazao je da blato u koje se uvaljao dostiže neslucene dubine. Ovoga puta zaslužan je zet koji je pod puncevim okriljem demonstrirao moderne nacine prikupljanja telefonskih impulsa i ostavio punca na otvorenom, iako je pomenutom ministru vec odavno mesto u zatvorenoj prostoriji i to pod jakom stražom.

PEVAČI ZATVORSKOG BLUZA

Autori: IGOR GAJIĆ

Pocelo je sudenje cetvorci iz Srpske demokratske stranke. Kvartet ce progresivno rasti tokom sudenja, u momentima kada pocnu pojedinacne ispovedi voda. Momcilo Mandic, Mirko Šarovic, Milovan-Cicko Bjelica i Milorad Govedarica odgovarace za prestupe koje su pocinili preko Privredne banke Srpsko Sarajevo, a postoji mala šansa i da odgovaraju za još stotine prestupa koje su pocinili mimo te banke, preko leda svih stanovnika Republike Srpske. U isto vreme njihova maticna partija otplatila je dugove .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.