INFOBIRO: Publikacije
Kako sam u Zvorniku ostavila svoje srce

START,

Probali smo shvatiti koja je razlika u muškoj i ženskoj ljubavi prema mladim partnerima? Da li istinski efebofil traži svog medvjedica natrag? Zašto su žene poštenije u vezi sa mladim partnerom? I na kraju, cemu smiješni stihovi narodnih heroja o tužnoj mladosti, kad nas ustvari samo zanima ima li tu kakvog seksa?

Kako sam u Zvorniku ostavila svoje srce

Autori: DŽENANA ALAĐUZ

Pokušala sam biranim rijecima objasniti Njegovoj mami da ljubav prema adolescentima nije pedofilija, vec obicaj. Na primjeru Demi Moore i Ashtona Kutchera dokazivala sam toj dragoj ženi da je moja ruka na guzi njenog sedamnaestogodišnjeg sina nešto potpuno u skladu sa covjekovom prirodom. Još od doba kad je, ti gusko, Zeus ganjao Ganimeda, Pocahontas se udavala za Johna Rolfa, Whitman pisao, Byron živio...Eto cijeli svijet finansira sklad Hugha Hefnera i njegovih sedam zecica, koje sve skupa ima .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.