INFOBIRO: Publikacije
Dom za vešanje

REPORTER,

Jednostavno pitanje glasi koja normalna osoba bi ulagala u zemlju u kojoj deset sati ne može da poleti helikopter koji ce tražiti avion u bespucu Hercegovine? Sledece pitanje je ko bi investirao u zemlju u kojoj je Sulejman Tihic predsednik? Završno pitanje je ko bi investirao u zemlju u kojoj se odlucuje na svim jezicima sveta, osim na onom koji potice iz te zemlje?

Dom za vešanje

Autori: IGOR GAJIĆ

Farsa koja se zvala Konferencija o investiranju u BiH napokon je završena, zacinjena patetikom, tugom i neuspehom. Osim što je vecina potencijalnih ulagaca licila na prvog sekretara Osame bin Ladena, Konferencija je ostala u senci smrti predsednika Makedonije Borisa Trajkovskog, koji je poginuo upravo zbog cinjenice da je imao tu nesrecu da se nade u vazdušnom prostoru države u kojoj je i vazduh samo jedna od stvari za osporavanje i manipulaciju. Istraga ce pokazati da li su krivci francuski kon .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.