INFOBIRO: Publikacije
IZNAD TEŠNJA SUNCE SIJA, RADUJE NAS PEDOFILIJA

SLOBODNA BOSNA,

Prošle je nedjelje u Tešnju, pod optužbom za pedofiliju, uhapšen FIKRET DELIC GUGO, pjevac-amater, roden u Sarajevu, kojeg je proslavio film “GORI VATRA” u kojem je otpjevao kultnu pjesmu SAŠE LOŠICA “Iznad Tešnja zora svice”; naš novinar je boraveci ovih dana u Tešnju istražio monstruoznu tajnu biografiju penzionera Delica koji je nakon višegodišnjeg bludnicenja nad maloljetnicama prošle nedjelje konacno “uhvacen na djelu”

IZNAD TEŠNJA SUNCE SIJA, RADUJE NAS PEDOFILIJA

Autori: M.F. ADNAN BUTUROVIĆ

Danas je cetvrtak, 18. maj, tacno je jedanaest sati i trideset minuta. Na najslušanijem radiju u Tešnju po želji slušalaca puštamo pjesmu “Tako mlada, a tako sama”...”. Upravo dok se u eter emitirala emisija za razonodu i razbibrigu lokalnog radija šezdesetcetverogodišnji penzionisani radnik tešanjske fabrike pumpi i filtera Pobjeda Fikret Delic Gugo ispijao je cašu omiljenog bijelog vina u piceriji nedaleko od svog stana u naselju Simetrala. Od kada je prije tri godine u filmu Gori vatra, reži .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.