INFOBIRO: Publikacije
POGREŠAN POKUŠAJ

NEZAVISNE NOVINE,

Premijer Srpske ništa nije najavio, niti ucinio da do referenduma u RS dode, niti je pokrenuo bilo kakvu akciju povodom toga. Zato mislim da je pogrešan pokušaj pojedinih politicara iz Sarajeva, a posebno medija da Dodika pred predstojece izbore obuku u ekstremisticko odijelo. Svoj stav prema zajednickoj državi BiH Dodik je jasno izrazio prihvatajuci ustavne promjene koje opet nisu prihvatili oni koji ga sada najviše napadaju.

POGREŠAN POKUŠAJ

Autori: PERO SIMIĆ

Sreca da za koji dan krece Svjetsko fudbalsko prvenstvo, inace kako je krenulo nastavili bismo se svadati ko zna koliko još. Ovako lopta ce nas smiriti, bar neko vrijeme, jer ce naši politicari biti u drugom planu, svi ce pratiti šta je rekao Ronaldinjo, Bekam, Mesi, Kežman, a na poruke politicara niko se nece ni okretati, ni brecati. Tako cemo zaboraviti i na zahtjeve za "ukidanje Republike Srpske, te genocidne tvorevine", a i na pricu o mogucnosti referenduma u Republici Srpskoj. Juni bismo mo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.