INFOBIRO: Publikacije
I po babi i po stričevima

DANI,

Karijera supruge: Nekako s brakom poceo je i angažman Amile Šljivo kao asistenta na predmetu Uvod u komunikologiju, koji je nekad predavao danas prof. u penziji Muhamed Nuhic, dok danas predaje prof. Emina Keco, kod koje Amila Grbo radi doktorsku disertaciju. Uposlenici FPN-a se bogom kunu kako suprugu ceka profesorsko mjesto!

I po babi i po stričevima

Autori: BELMA BEĆIRBAŠIĆ FARUK BORIĆ

Stomatološki fakultet u Sarajevu važi za jedan od onih na kojima profesori najviše vole da im asistiraju rodena djeca: na pet mjesta za asistente strateški su rasporedeni upravo sinovi i kceri. Dakle, dekanesa Hajrija Konjhodžic zadržala je na fakultetu mjesto za svoju kcerku Almu Prcic, smjestivši je kao asistenticu na Katedri za dentalnu patologiju i vec se cetiri godine ceka na njezin magistarski rad. Nekadašnjem dekanu Halidu Sulejmanagicu, danas šefu Katedre za oralnu hirurgiju, asistent .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.