INFOBIRO: Publikacije
PROSTITUISANJE MORALA

NEZAVISNE NOVINE,

Izglasavajuci beneficije za sebe, ta poslanicka vecina zaboravila je i na savjest i na moral. Posebno što se oglušila na protivljenje javnosti, a i Vlade RS koja ce vec za narednu godinu za grupu poslanika, prije svega SDS-a koji kane u lagodnu penziju, morati obezbijediti, kako rekoše, 560.000 maraka!? I to za šta?

PROSTITUISANJE MORALA

Autori: PERO SIMIĆ

Da se kojim slucajem turisticka manifestacija "Rakijada" u Kovilju kod Novog Sada umjesto prošle, održava ove nedjelje koja je pred nama, hladno bih uplatio autobus kako bih na tu manifestaciju poslao pedeset i nešto poslanika Narodne skupštine Republike Srpske, koji su izglasali zakon kojim su za sebe i kolege iz Vijeca naroda prisvojili mnoštvo beneficija. Ali ne zbog rakije koja se tamo degustira i za koju ne sumnjam da, pored para, takod e vole naši poslanici, vec zbog prateceg sadržaja izlo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.