INFOBIRO: Publikacije
Kontinuitet pozitivnih kretanja

BANKE U BIH,

Prema rang-listi objavljenoj u prošlom broju casopisa BANKE u BiH, može se zakljuciti da je 2001. godina za vecinu bh. banaka bila uspješna u poslovnom pogledu. Da li su ovakvi pozitivni trendovi nastavljeni i u prvih šest mjeseci ove godine, pokušali smo saznati na osnovu odgovora onih koji su se ljubazno odazvali našem pozivu za anketu.

Kontinuitet pozitivnih kretanja

Autori: SAŠA MILUTINOVIĆ

OCJENA POSLOVANJA VAŠE BANKE U PROTEKLIH ŠEST MJESECI OVE GODINE U ODNOSU NA 2001. I PROCJENA AKTIVNOSTI U NAREDNOM PERIODU. Vildana SEKAVIC, Marketing & PR Manager . VOLKSBANK BH DD SARAJEVO: VOLKSBANK BH dd je veoma zadovoljna dosadašnjim razvojem koji je bio više nego impresivan. Kao što znate, mi smo u Bosni i Hercegovini trenutno sedma po velicini banka sa najjacom bilansnom sumom koja je u odnosu na prethodni period porasla preko 320 odsto. Ukupni volumen depozita je u nepunoj godini dana .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.