INFOBIRO: Publikacije
Rambo Amadeus i Bin Laden najpoželjniji predsednici Srbije

REPORTER,

Osnivaci "Srbovanja" kažu da je njihov vebsajt namenjen svima koji žele da pricaju o srpskim tabu temama, nebesima i srpskoj superiornosti: "Ovaj sajt ce vas uvesti u divni srpski mentalitet, dokazac e vam cuvenu srpsku pismenost, kvalitet obrazovanja i opšte stanje u Srbiji 21. veka. Ovaj sajt je pre svega tu da vam prenese poruku iz dubine srpstva. Ovo je prava Srbija, nenašminkana, neumivena, sirova"

Rambo Amadeus i Bin Laden najpoželjniji predsednici Srbije

Autori: GORAN TARLAĆ

Kada se Nikola Tomic vrati iz korporacije "Zeppter", gde radi kao dizajner, a Uroš Nedeljkovic s predavanja na beogradskom Pravnom fakultetu, na putu do kuce "hvataju" digitalnim fotoaparatima razne zanimljive stvari, ljude, prizore, dogadaje..., zakace na Internet, pa "braco, izvol'te gledajte se na delu". A u svojoj garsonjeri sive petnaestospratnice novobeogradskog bloka 62, gde nastaje Internet stranica srbovanje. com, sa oko 7.000 takvih fotografija, telefon ne prestaje da zvoni. Neko je up .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.