INFOBIRO: Publikacije
Prije 20 godina vjerovao sam u fudbal kakav danas igra Chelsea

DANI,

On o fudbalu, jednostavno, zna sve. Jedan od najvažnijih Hajdukovih trenera u historiji, tvorac tvrdog fudbala koji iskljucivo donosi rezultat, HRT-ov komentator Lige prvaka, Tomislav Ivic je za Dane ekskluzivno otkrio tajne najvecih evropskih ekipa: postoji li fudbalska "željezna zavjesa", kakve su Sliškoviceve šanse sa Hajdukom i reprezentacijom BiH, ko su favoriti Lige prvaka?

Prije 20 godina vjerovao sam u fudbal kakav danas igra Chelsea

Autori: AMER OBRADOVIĆ AHMED BURIĆ

Tomislav Ivic: "Najveci problem u nogometu, makar došli u Real, jeste znanje, a ne fizicka sprema" DANI: Pred nama je osam velikih duela u Ligi prvaka, po mnogima najjacih u historiji ovog takmicenja. Može li se današnji fudbal definirati tako da postoje dvije vrsta ekipa, one "trkacke" i one koje svoju igru grade na inspiraciji svojih velikih zvijezda? IVIC: Danas se jedinstvo svih kvaliteta slilo u igrace, odnosno njihove ekipe, i zbog toga je došlo do nogometa onakvog kakav je. Nikada nij .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.